HomeChatBlogSms

Ziek, Misselijk

Al een paar dagen voelde ik mij niet zo lekker. Ik kon het niet zo goed verklaren. Misselijk en moe waren de hele dag door mijn klachten. Zwanger kon ik niet zijn, ik was gesterilliseerd en Anton ook, mijn man. Hoe moest ik vandaag de dag weer doorkomen?

Al een paar dagen voelde ik mij niet zo lekker. Ik kon het niet zo goed verklaren. Misselijk en moe waren de hele dag door mijn klachten. Zwanger kon ik niet zijn, ik was gesterilliseerd en Anton ook, mijn man. Hoe moest ik vandaag de dag weer doorkomen? Gelukkig waren onze kinderen, Joel en Jos nu al 10 jaar en konden ze het meeste wel zelf. Aankleden en eten was geen probleem voor onze tweeling. Ik voelde mij ook vanmorgen weer niet zo lekker, en de tweeling moest zichzelf aankleden en klaarmaken voor school. Hun tassen had ik klaargezet en ze konden zelf op de fiets. Wat de school er van zou vinden dat ze opnieuw alleen zouden komen wist ik niet, maar ik was te slecht te pas om mij er druk over te maken. Toen de kinderen de deur uit waren golfde mijn ontbijt er in een beweging weer uit. Dit was echt niet fijn. Zou ik iets opgelopen hebben, misschien? Ik ging mijn bed weer in, waar ik dodelijk moe de hele dag bleef liggen. Toen Anton om 12 uur onverwacht thuiskwam en mij op bed aantrof schrok hij zich rot. Lig je nu nog steeds in bed? Ik vertelde hem dat ik mij al een paar dagen niet goed voelde en hij keek bezorgd maar hij moest weer terug naar school, dus lang tijd om erover na te denken hadden we niet. Hij vertrok met een grimas op zijn gezicht. Dat mijn man zich bezorgd voelde vond ik niet raar maar ik kon er ook niets aan veranderen. De dag verstreek en de avond brak aan. De tweeling ging naar bed en ik dook er ook weer in. Opnieuw vermoeid. Die nacht droomde ik dat ik dood zou gaan. Ik werd opgehaald door de engelen en werd omringd door dierbaren. Ik was niet meer moe en voelde mij geliefd.

Ook zag ik het grote Licht zoals in films werd laten zien. Ik moest wel in een andere dimensie zijn aangekomen.
‘ S morgens werd ik wakker en ik was mogelijk nog ongeruster dan ik daarvoor al was geweest. Ik was doodgegaan in mijn droom en dat moest haast wel betekenen dat ik ziek was. Misschien had ik wel kanker of zou er mij iets anders overkomen. Ik wist het niet, maar onrustig maakte het mij zeker. Ik besloot het Anton te vertellen. Tranen liepen over zijn wangen. Die dag verliep maar moeizaam en ‘s avonds op de bank zei Anton dat het een goed idee zou zijn om de dokter te bezoeken. Ik wist dat hij gelijk had maar vond het wel heel eng. We lagen tegen elkaar aan op de bank en keken een film. Stomtoevallig ging de films over een meisje die een paranormale ervaring had. In de film kreeg ze hulp van iemand die ook paranormaal begaafd was en een zesde zintuig had. Ooit had ik ook gekeken naar een programma dat ging over het zesde zintuig en ik besloot daarover eens iets op te zoeken. Misschien konden deze mensen wel vertellen of ik werkelijk dood zou gaan.
Ik keek op mijn computer en vond er een overschot aan mediums en helderzienden. Paragnosten en reikmasters. Kaartleggers en koffiedikkijkers. Van alles was er te vinden. Over mediamieke gaven en over engelen. Ik besloot een site te kiezen waar je kon bellen en smsen. Ze vond een medium en smste hem. Sylvan het medium kreeg een sms van haar en reageerde eerst niet. Het duurde ongeveer een half uur. Toen piepte het antwoord binnen. De dood in een droom staat voor nieuw leven. Mijn helderwetendheid zegt mij dat je leven of radicaal veranderd of, dat je zwanger zult zijn. Mocht je zelf helderziend zijn dan kan het echt doodgaan betekenen. De engelen laten mij echter een nieuw leven zien, waarmee het nog twijfelachtig is. Ik stuurde hem terug dat Anton gesterilliseerd is en dat een zwangerschap onmogelijk is. Sylvan smste terug met het antwoord dat de engelen nieuw leven laten zien en dat dit ook kan betekenen dat ze haar leven radicaal vernieuwd. Maar ook dat ze, een nieuw leven ingaat dus echt zou kunnen sterven. Hij raadde haar aan een dokter te bezoeken.

Voorbereidend op het ergste en zeer gespannen bezocht ik de dokter, de volgende dag. Hij keek mij bezorgd aan en beluisterde mijn verhaal. Hij onderzocht mij en vroeg mij toen naar de specifieke klachten. Misselijkheid en zware vermoeidheid voerden de boventoon. De dokter constateerde dat er een mogelijkheid zou zijn, al was die klein dat ik zwanger zou zijn. Hij nam mij bloed af en deed een test waarvoor ik ‘s middags zou kunnen bellen. Ik ging langs het ziekenhuis om bloed te prikken en ging daarna naar huis, opnieuw moe en misselijk. ‘ S middags belde ik de dokter. De dokter vertelde mij dat het ging om een zwangerschap en dat ik onmiddellijk een echo moest laten maken. Snel stapte ik mijn bed uit en ging langs de verloskundige. Daar hield ik mijn hart vast. De verloskundige haalde er iemand bij. Ze zei dat ze niet wist wat ze zag en een tweede opinie wilde. De tweede verloskundige keek. Ze keken mij lachend aan en feliciteerden mij met een drieling. Ik dacht dat ik niet goed verstaan had wat ze zeiden. Mijn man was gesteriliseerd en nu kreeg ik een drieling? Ze legden mij uit dat een sterilisatie niet altijd even betrouwbaar was en in ons geval resulteerde dit in een nieuwe zwangerschap. Een drieling. Wat zou Anton zeggen? Meteen dacht ik aan de sms site waar men de waarheid had gesproken. Mijn leven zou, radicaal veranderen dat was zeker. Het ongeziene had het kenbaar gemaakt en de engelen hadden mij gespaard. Gelukkig.
 

Datum: 06-11-'17

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten