HomeChatBlogSms

Verbroken relatie

Ik stond op met een enorm verdriet. Ik miste hem zo, ik wist niet meer waar ik het moest zoeken. Hoe kon het nu bestaan dat hij het zomaar uit had gemaakt? Kon de liefde dan zomaar over zijn? Ik begreep er niets van, en ik kon niet geloven dat de band die wij hadden zomaar over was

Ik stond op met een enorm verdriet. Ik miste hem zo, ik wist niet meer waar ik het moest zoeken. Hoe kon het nu bestaan dat hij het zomaar uit had gemaakt? Kon de liefde dan zomaar over zijn? Ik begreep er niets van, en ik kon niet geloven dat de band die wij hadden zomaar over was. Ik kon ook niet geloven dat hij mij zomaar aan de kant had gezet. Betekende het dan allemaal niets voor hem? Ik wist het allemaal niet meer, maar wat ik wel wist was dat mijn gevoel mij zei dat er iets anders aan de hand was en wel moest zijn. Het was niets voor Ronald om zo om te gaan met de gevoelens van mensen, laat staan met mijn gevoelens. Al drie keer had ik zijn nummer ingedrukt op mijn mobiele telefoon. Steeds weer drukte ik toch op het rode hoorntje van mijn mobiele telefoon die ik wezenloos in de hand gedrukt hield. Liefdesverdriet noemde mijn moeder het, en ze zei dat ik mij geen zorgen hoefde te maken, er waren zoveel leuke mannen op de wereld, en er was er vast ook wel eentje voor mij bestemd. Alsof ik dat zou willen? Ik had een speciale band met Ronald. We dachten over veel dingen hetzelfde, en als hij mij wilde bellen, dan gebeurde het zo vaak dat ik hem al belde. We waren afgestemd op elkaar, en bedoeld voor elkaar, zo leek het.
Mijn zus, die als een vriendin voor mij is, had mij gisteravond ook nog gebeld en ze had gezegd dat ik lief moest zijn voor mezelf. Ik moest mezelf maar trakteren op lekkere dingen en ik moest mezelf afleiden van alles wat met Ronald te maken heeft. Bij het horen van de naam moest ik enorm huilen. Mijn zus zuchtte, en wist niets anders te zeggen dan dat ze het vreselijk rot voor mij vond. Dat wist ik ook wel maar ik had er niet zoveel aan. Ik moest mezelf afleiden, had ze gezegd, maar waarmee dan? Overal had ik herinneringen aan Ronald. Waarom vond hij mij niet meer speciaal? Waarom wees hij mij af. Mijn gedachten waren alleen maar negatief, en overal waar ik afleiding dacht te kunnen gaan vinden was wel een herinnering aan Ronald die mij in de weg stond om juist dat te gaan doen. Ik wist me geen raad meer. Waarom hadden we dan ook zoveel gedaan? Onze band, ging voorbij het aardse en was naast fysiek ook spiritueel. Soms was het geweest alsof hij letterlijk in mijn kamer stond en was hij gewoon thuis. Soms belde hij als ze aan hem dacht. Soms wilden ze op zaterdagavond iets leuks doen en kwamen ze onafhankelijk van elkaar met dezelfde ideeen thuis. Er was zoveel connectie tussen hen, was dat nu allemaal weg?

Ze kon het niet geloven en plofte maar op de bank en zette de televisie aan. Na wat series en wat reclame kwam er een programma op waar mediums en helderzienden aan het woord waren. Ze luisterde een poosje hoe de toekomst voorzegd werd van een aantal mensen en ineens kwam er de vraag voorbij van een kijker, of hij en zijn vriendin bij elkaar terug zouden kunnen komen. Ineens had ze het. Ze ging ook bellen. Ze ging naar haar kamer gewapend met de telefoon en opende haar laptop. Wel spannend, want ze had nog nooit eerder een medium gebeld. Ze google het woord helderziende en kwam een aantal sites tegen die over dit onderwerp gingen. Ze las de namen van de mediums, Frey, paragnost John en nog wat anderen en besloot er gewoon een te kiezen. Ze draaide het nummer en kwam in aanraking met John. Ze gooide haar verhaal eruit en snikte intussen als een klein kind. John begreep haar verhaal en wist haar te vertellen dat Ronald haar soulmate was, wat betekent dat ze uit dezelfde zielenfamilie komen. Daardoor was de connectie tussen hen heel sterk en voelde ze zich zo verbonden. John vertelde ook dat Ronald nu zijn eigen stuk voorlopig moest lopen om delen van zijn eigen spirituele proces uit te kunnen werken en dat hij daar bewust voor kiest haar niet te belasten in deze. Zij mocht proberen Ronald los te laten en zich te richten op zaken die nu voor haar klaar lagen. Wanneer zij in staat zou zijn om door te gaan op haar pad en Ronald in liefde zijn proces te laten ingaan zou zij een grotere kans maken weer bij hem te komen op de daarvoor bestemde tijd dan wanneer ze nu in de slachtofferrol zou kruipen en hem achterna zou blijven lopen. Mogelijk zou Ronald haar gaan zien als afhankelijk en belastend en zou hij haar niet meer willen zien. Ze begreep heel goed wat de paragnost haar uitlegde en voelde dat het steek hield. Zij mocht leren accepteren dat dit nu niet de tijd voor hen was om samen te zijn, maar dat dit niet betekende dat Ronald haar nooit meer zou willen zien. Het was een bijzondere les voor haar en een gesprek met veel antwoorden en inzichten. Ze was de paragnnost dankbaar, en hoewel het nog steeds lastig was, besefte ze zich dat het onhandig zou zijn Ronald te claimen. Ze schreef hem nog een virtuele brief over haar gevoelens, en verzond deze niet. Zo kon ze haar gevoelens toch nog kwijt. Verder besloot ze toch lief te zijn voor zichzelf en ging wat afleiding zoeken. Paragnost John had haar het juiste inzicht verschaft en het leven lag weer open voor haar. Zo mooi kan het zijn!
Kijk ook eens op Mediums en Paragnosten klik hier.
 

Datum: 05-11-'17

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten