HomeChatBlogSms

Sonja en de reikimaster

Sonja was nog maar pas getrouwd toen haar man totaal veranderde van karakter. Uit het niks veranderde hij soms in een chagrijnige oude zeur waar hij eerst een spontane, lieve en betrouwbare jongen was geweest. Ze snapte er niks van. Zou hij misschien vreemd gaan?

Sonja was nog maar pas getrouwd toen haar man totaal veranderde van karakter. Uit het niks veranderde hij soms in een chagrijnige oude zeur waar hij eerst een spontane, lieve en betrouwbare jongen was geweest. Ze snapte er niks van. Zou hij misschien vreemd gaan? Sonja had absoluut geen idee waar het aan lag en maakte zich wel ernstig zorgen. Zo ook deze avond kwam haar man thuis en ze kon niets goed doen. Niet het goede eten gekookt, niet zijn favoriete blouse gestreken en niet het huis gepoetst zoals haar man het wilde. Werkelijk, ze wist niet wat hem bezielde. Haar man begon haar kleinerend en denigrerend te behandelen en een ding wist ze zeker, er moest heel snel hulp komen. Maar, er was een probleem. Ze durfde niet naar de huisarts te gaan. Bovendien, schaamde ze zich heel erg en dacht ze dat het grootste deel van het probleem zeker haar schuld moest zijn. Ze durfde er dan ook met niemand over te praten. Iedere dag dat het probleem voortduurde raakte ze meer en meer vermoeid. Tot ze op een gegeven moment zelfs haar eigen leven niet meer zag zitten puur uit vermoeidheid. Ze viel huilend op de bank en zette de televisie aan. Een stuk over paragnosten en mediums kwam voorbij. Eigenlijk niks voor haar, maar zo kon ze wel anoniem haar verhaal even kwijt. Wie weet gaf het wat lucht. Ze draaide het nummer van een reikimaster die ze vond op de site en ondanks dat ze niet wist wat een reikimaster was, luchtte het idee te kunnen praten haar direct op. De reikimaster stond haar vriendelijk te woord, en ontdekte al snel, nogal wat blokkades in haar systeem. Reikmaster Renate werkte met een team van engelen en gidsen aan het opmonteren van Sonja en haalden haar blokkades weg. Ook gaven ze haar nieuwe kracht en stuurden haar energie. Renate legde haar uit waar de blokkades zaten, onder andere op haar keelchakra het geen tot resultaat had dat ze niet durfde te spreken en dat klopte als een bus.

Sonja huilde en huilde en voelde een enorme ruimte komen, maar ook nieuwe energie ondanks dat ze zich op hetzelfde moment ook heel moe voelde. Het was zo dubbel. Sonja besprak ook met Renate haar twijfels over haar huwelijk. Renate besloot in de energie van de man van Sonja eens te kijken en ontdekte er woede. Woede uit het verleden over het huwelijk van zijn ouders die elkaar jarenlang gekleineerd hadden. Deze relatie was ziekelijk geweest en het was voor Sonja hard werken tenzij er spoedig hulp zou komen. Renate schoonde de energie van Martijn op met haar engelen en stuurde ook Martijn wat energie. Daarna balanceerde ze de chakras en stuurde hen Licht en Liefde voor henzelf maar ook hun relatie samen. Sonja was inmiddels helemaal tot rust gekomen en het huilen was ook over. Ze had alleen wel heel erg dorst. Renate, de reikimaster adviseerde haar te drinken naar behoefte en legde Sonja uit dat het wel eens kon komen door de opschoning van haar spiritueel systeem. Sonja kreeg verder nog het advies mee om professionele hulp te zoeken voor het verwerken van de traumas van Martijn en niet te snel op te geven maar wel goed te letten op haar grenzen en zichzelf te beschermen. Sonja leerde van Renate hoe zij dat kon doen. Zo zou haar eigen aura schoon blijven en zou ze niet zoveel last hebben van de negatieve energie die op haar afgevuurd werd.

Hoewel Sonja zich gesteund voelde door Renate vroeg ze ook nog een voorspelling over het verloop van hun relatie. Renate legde daarop de kaarten voor Sonja nadat ze Sonja had gevraagd zich te openen en stop te zeggen wanneer zij was begonnen te schudden. Na een aantal seconden zei Sonja stop en Renate legde de kaarten. In de kaarten zag Renate nog een flinke opschudding in de relatie, hetgeen waarschijnlijk ruzie betekende maar ook een zwangerschap. Deze zwangerschap zou de ommekeer gaan betekenen voor het kersverse echtpaar. Sonja was niet blij, want zoals het nu ging wilde ze eerst werken aan het herstel van het vertrouwen en hun relatie maar Renate wist haar te vertellen dat het allemaal op zijn pootjes terecht zou komen. Ze zou hulp krijgen van een overleden zus, en ook andere hulp uit de bovennatuurlijke wereld. Sonja had alles opgeschreven in steekwoorden en gaf Renate een samenvatting van alle bevindingen en Renate bevestigde Sonja dat het klopte. Zo kwam er een einde aan een geweldig waardevolle sessie, en wist Sonja wat ze moest doen en wat haar ten dele te wachten stond. Wat een hulp had ze gehad van deze reikimaster!
Kijk ook eens op Mediumchat4all klik hier
 

Datum: 05-11-'17

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten