HomeChatBlogSms

Paranormaal en exorcisme

Ze was nog maar 14 jaar. Ze had totaal geen idee van het feit dat de dingen die zij zag niet zo normaal waren voor iedereen. Vroeger noemde ze de mensen die ze zag haar vrienden. Maar dat was niet zo goed afgelopen. Haar ouders noemden haar een fantast en op school keken kinderen haar raar aan omdat ze anders was.

Ze was nog maar 14 jaar. Ze had totaal geen idee van het feit dat de dingen die zij zag niet zo normaal waren voor iedereen. Vroeger noemde ze de mensen die ze zag haar vrienden. Maar dat was niet zo goed afgelopen. Haar ouders noemden haar een fantast en op school keken kinderen haar raar aan omdat ze anders was. Ze wist ook feilloos wanneer mensen ruzie met elkaar hadden en wie er wanneer loog. Als een sfeer veranderde in de ruimte waar ze zich bevond wist ze dat feilloos aan te geven. Dat leverde haar regelmatig een pak slaag op. Was het niet van vrienden, dan was het wel thuis. Altijd was er een probleem, altijd was er chaos in haar hoofd. Wat een gedoe. Op een dag had ze een vriendinnetje in vertrouwen genomen over de beelden die zich de laatste tijd aan haar opdrongen en waarvan ze niet wist wat ze ermee moest. Hoewel haar vriendin, Melanie, het maar raar vond, wist ze wel dat het hier ging om helderziendheid. Ze had dat eens gezien in een film, de sixth sense die was gedraaid op een verjaardag en zodoende meende ze te weten dat Annelies helderziend was. Het hele verhaal drong niet door tot Annelies die niet begreep dat zij dingen zag die andere mensen niet zagen. Zo kwam het dat die ochtend Annelies bij het ontbijt haar moeder vertelde over een droom waarin ze zag dat een tante zou sterven. Haar moeder werd boos en de engelen die Annelies ook zag waren bedroefd. Bedroefd omdat zij wisten dat dit de waarheid was. Twee weken later was het dat de moeder van Annelies een telefoontje kreeg over haar schoonzus. Irma had een hartinfarct gehad en was onmiddellijk gestorven. Annelies had 3 mensen verteld over dit sterven dat op handen was en was er toen over opgehouden. Die dag, na het telefoontje dacht de moeder van Annelies diep na over de begrafenis van haar schoonzus toen de vriendin van Annelies, haar kwam opzoeken. Ze begroette de moeder van Annelies beleefd en vroeg de moeder toen of Annelies haar misschien ook had verteld over het overlijden. Geschrokken keek de moeder op, en realiseerde zich met een schok dat deze vriendin haar herinnerde aan de eerdere woorden van Annelies waar zij zo boos over was geworden. Ze sloeg haar hand voor haar mond. Annelies vriendin vertelde de moeder dat dit niet de eerste keer was dat Annelies de waarheid had gezegd en de dingen die ze had gezegd uitgekomen waren.
De moeder van Annelies dacht nu met grote schaamte terug aan al die keren dat Annelies haar had verteld wat ze wist en had gezien. Haar dochter had haar in vertrouwen genomen en zij had dit vertrouwen beschaamd. Ze had Annelies gestraft terwijl ze gewoon de waarheid sprak. Ze schaamde zich diep en tegelijk had ze geen idee hoe ze hiermee om moest gaan. Misschien moest ze er in de kerk eens over praten. Hoewel, de andere dag had ze dat gedaan en dat was niet in goede aarde gevallen. De dominee was langs gekomen en had een heel verhaal verteld over demonen, die kwade geesten zijn en hoe die mensen bezetten. Hoe er dan een exorcisme plaats moest vinden en hoe de kerk zulke mensen behandelden. Die werden apart gezet. Nee, misschien moest ze dat maar beter niet doen. Maar, wat dan? Er met haar man over praten was nu, gezien de begrafenis ook geen optie. Die had wel iets anders aan zijn hoofd, en bovendien kon dat later ook wel.

De moeder van Annelies bedankte de vriendin van haar dochter en besloot om een spirituele hulp en counselingslijn te bellen waar meer helderzienden werkten. Zij hadden vast en zeker ervaring in dit soort zaken. Ze belde en kreeg een helderziende Margot aan de lijn. Margot begreep haar moeite volkomen en luisterde ademloos naar haar verhaal. Er volgde een boeiend gesprek over de bovennatuurlijke wereld, engelen, gidsen, paranormale gaven en hoe zij haar dochter kon begeleiden en hoe zij haar kon leren te aarden en zich te beschermen. Een interessant en leerzaam gesprek, zo besloot de moeder. Tot slot kon helderziende Margot nog zien dat er iemand gestorven was en dat het met deze persoon goed ging. Ze was geen medium maar kon soms toch net een beetje extra zien en dat maakte het vertrouwen nog een beetje sterker. Helderziende Margot vertelde de moeder van Annelies dat mocht zij extra begeleiding nodig hebben of, dat er ook nog anderen zijn die iets wilde weten zij altijd contact met haar konden opnemen. Zodoende werd het leven voor Annelies met haar paranormale mediamieke gaven een stuk gemakkelijker en werd er ook beter naar haar geluisterd.
Zo stond Annelies niet langer alleen met het onbekende maar wist zij zich gesteund door haar ouders en ook haar vriendinnen geloofden haar nu. Er moest wel goed gelet worden op rust en regelmaat vanwege de soms heftige ervaringen. Af en toe belde de moeder van Annelies nog eens extra naar de lijn om op adem te komen en zij ervaarde steun door Margot. Wat heerlijk kan het delen van een onbekende ervaring toch zijn!
Kijk ook eens op Paragnost Eddie en Consulenten klik hier.
 

Datum: 05-11-'17

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten