HomeChatBlogSms

Mediums zijn een doorgeefluik

Mediums zijn een doorgeefluik tussen onze wereld en de andere dimensies, ook wel gene zijde genoemd. Maar er zijn vele verschillende dimensies, zo heb je ook de dimensies waar de Engelen of Gidsen leven, elfjes, draken enz. En een medium kan daar contact mee maken en informatie door krijgen.

Mediums zijn een doorgeefluik tussen onze wereld en de andere dimensies, ook wel gene zijde genoemd.

Maar er zijn vele verschillende dimensies, zo heb je ook de dimensies waar de Engelen of Gidsen leven, elfjes, draken enz. En een medium kan daar contact mee maken en informatie door krijgen.

Ze doen dat door middel van hun gaven: helderzien-, voelen-, horen-, ruiken- en weten.

Mediums zijn geboren met de gave, en zij trainen deze in hun verdere leven.

Er zijn mediums die met tarot kaarten werken, of Engelen kaarten. Je hebt mediums die dingen doorkrijgen d.m.v. pendelen. Dan zijn er nog mediums die met geesten communiceren, of spirituele Gidsen en Engelen. Mediums die met kristallen en edelstenen werken, of met Bachbloesems, kruiden.

Er zijn ook mediums die met dieren communiceren, die worden wel dierentolk genoemd.

Er zijn mediums die kunnen magnetiseren, of zij die ingewijd zijn in Reiki of andere healing vormen, zij worden tevens ook healer genoemd.

Er bestaan zoveel verschillende mensen, dat de gaven van mediums ook erg uiteen kunnen lopen.

Bij een geschikt medium vinden is het vooral van belang op je gevoel te vertrouwen; je intuïtie.

Een medium kan nooit honderd procent je toekomst voorspellen vanwege Vrije Wil.

Ze zijn er om je te ondersteunen op je pad, je handreikingen aan te bieden, je anders naar zaken te laten kijken. En je eigenwaarde te stimuleren, door samen met jou te werken aan blokkades, die er vaak al vanaf je jeugd zitten.

Sta je niet open voor wat een medium jou te leren heeft, blijf dan wel respectvol. Ze zijn er niet om jou naar de mond te praten. Om zuiver te blijven, zullen ze dus niet mogen liegen, anders wordt hun gave bezoedeld.

Ze mogen je confronteren, op liefdevolle wijze. Vaak zijn ze de enige eerlijke spiegel in je leven. Omdat je omgeving je vaak al naar de mond praat, of nog meer de put in kan praten (in ergste gevallen).

Daarnaast zijn er weinig mensen die nog écht goed kunnen of willen luisteren. En mediums zijn hier wel heel erg goed in. Ze voelen je pijn, verdriet, en moeilijkheden. Zij zullen er alles aan doen om jou te leren hiermee om te gaan. Vaak omdat ze zelf ook deze weg bewandeld hebben vanuit praktijkervaring.

© Arlette

Deze tekst mag niet overgenomen zonder toestemming.

© Eddie.eu
 

Datum: 06-11-'17

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten