HomeChatBlogSms

Blog

Mediums zijn een doorgeefluik

Mediums zijn een doorgeefluik tussen onze wereld en de andere dimensies, ook wel gene zijde genoemd. Maar er zijn vele verschillende dimensies, zo heb je ook de dimensies waar de Engelen of Gidsen leven, elfjes, draken enz. En een medium kan daar contact mee maken en informatie door krijgen.

Overvloed komt van binnenuit

Wat ik ook doe, ik blijf de eindjes aan elkaar knopen, ik werk heel hard, dus daaraan ligt het niet. De rekeningen stapelen zich op, onvoorziene rekeningen vallen in mijn brievenbus. Soms is er iemand die me financieel steunt, maar ook dat werk niet, want ik vul de ene put met de andere. Soms wordt me beloofd dat het allemaal wel beter wordt.

Ziek, Misselijk

Al een paar dagen voelde ik mij niet zo lekker. Ik kon het niet zo goed verklaren. Misselijk en moe waren de hele dag door mijn klachten. Zwanger kon ik niet zijn, ik was gesterilliseerd en Anton ook, mijn man. Hoe moest ik vandaag de dag weer doorkomen?

Bescherming en reiniging met MERKABA

‘ Ik voel me overbelast, moe, leeggezogen...mijn lichaam voelt zwaar en vaak heb ik ook onverklaarbare pijnen, spierpijnen en ondanks dat ik mediteer, extra vitamines neem, blijf ik me voortslep...

Ongeboren zielen.

Sabine was 25 weken zwanger toen ze voelde dat er iets gebeurde met haar baby in de buik. De baby zou het 3de kindje zijn en ze was zich aan het voorbereiden op de bevalling.

Sonja en de reikimaster

Sonja was nog maar pas getrouwd toen haar man totaal veranderde van karakter. Uit het niks veranderde hij soms in een chagrijnige oude zeur waar hij eerst een spontane, lieve en betrouwbare jongen was geweest. Ze snapte er niks van. Zou hij misschien vreemd gaan?

Verbroken relatie

Ik stond op met een enorm verdriet. Ik miste hem zo, ik wist niet meer waar ik het moest zoeken. Hoe kon het nu bestaan dat hij het zomaar uit had gemaakt? Kon de liefde dan zomaar over zijn? Ik begreep er niets van, en ik kon niet geloven dat de band die wij hadden zomaar over was

Paranormaal en exorcisme

Ze was nog maar 14 jaar. Ze had totaal geen idee van het feit dat de dingen die zij zag niet zo normaal waren voor iedereen. Vroeger noemde ze de mensen die ze zag haar vrienden. Maar dat was niet zo goed afgelopen. Haar ouders noemden haar een fantast en op school keken kinderen haar raar aan omdat ze anders was.

Verlatingsangst

Het is nooit leuk om verlaten te worden door iemand waar je aan gehecht bent. Sommige hebben meer last van verlatingsangst dan anderen. Waarschijnlijk hebben ze in hun jeugd moeten vechten voor de goedkeuring en liefde van mensen die belangrijk voor hen waren, zoals ouders en andere familie


< vorige12volgende >
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten