HomeChatBlogSms

Bescherming en reiniging met MERKABA‘ Ik voel me overbelast, moe, leeggezogen...mijn lichaam voelt zwaar en vaak heb ik ook onverklaarbare pijnen, spierpijnen en ondanks dat ik mediteer, extra vitamines neem, blijf ik me voortslepen. Zijn er soms mensen die energie aan me onttrekken, zonder dat ik het doorheb? Doe ik iets verkeerd?

Als jij een gevoelig en open persoon bent, dan kan je je heel snel energetisch overbelast voelen. De klachten variëren van fysieke pijn tot emotionele en psychische spanningen. Je kan soms het gevoel hebben dat je mensen op je rug meedraagt! Het extra gewicht ( figuurlijk) kan je natuurlijke lichtvibratie zodanig naar beneden trekken dat je je angstig voelt of wanhoopt. Je weet niet meer wat van jou is of van iemand anders. Voor mensen die heel openstaan, ik denk hierbij aan healers en ook mediums, kan het overnemen van energieën van de ander heel snel en bijna onopgemerkt plaatsvinden. Healers kunnen zich na een sessie helemaal ‘ vol ‘ voelen, misselijk, moe, leeg en uitgeput. Soms hoor ik van healers dat ze alles perfect voelen wat bij de ander speelt, dat alles van de ander naar binnen komt, dat ze alles wat de ander voelt zelf via hun lichaam voelen…alleen is het wel belangrijk om zich te realiseren dat alles naar binnen laten komen zonder het eigen energieveld nadien op te schonen, leidt tot heel wat klachten. Voornamelijk de zonnevlecht kan hierdoor gemakkelijk een ‘ vuilnisbak van toxische energieën’ worden. Gelukkig weten professioneel opgeleide healers hoe hun energiesysteem te beschermen en op te schonen.

Eén van de manieren waarop je je energieveld kan beschermen en opschonen is via de Merkaba. De Merkaba bestaat uit ‘ Mer ‘ wat betekent de goddelijke bron, het woord ‘ ka’ staat voor bewustzijn en het woord ‘ a ‘ is het Egyptische woord voor het lichaam. De Merkaba is één van de sterkste symbolen uit de heilige geometrie en bestaat uit twee in elkaar lopende tetraëders: het eerste en belangrijkste platonisch lichaam symboliseren het mannelijke én het vrouwelijke. Het wordt dus ook een ster tetraëder genoemd en twee dimensioneel vormt het de Davidster.
Door de Merkaba te activeren ontstaat er een dieper contact me je Hogere Zelf, en heeft het een beschermend effect wanneer de planeet door het punt van transformatie heengaat én het geeft je ook meer kracht op elk vlak van je leven! Je bent dus meer en beter in staat jezelf én anderen te healen. Eigenlijk wordt elk wezen omringd door een etherisch Merkaba, het lichtvoertuig.
De Merkaba beschermt je en zuivert je energieveld en de ruimte waarin je vertoeft, en helpt tegen negatieve energieën.
Snuffel wat rond op de sites waar echt heel goeie, duurzame en krachtige Merkaba stenen aan te kopen zijn. Ik heb er zelf één aangekocht in Nederland en voel de krachtige werking ervan en uiteraard blijf ik ook bewust voelen waar ik mijn grenzen leg in het contact met anderen.

Het is belangrijk in te voelen waar, wanneer en bij wie je vaker het gevoel hebt je uitgeput te voelen na een bezoek, een consult, een healing.
Je kan je ook even buigen over de mensen die in je onmiddellijke omgeving zoals familie, kinderen, vrienden, collega’s voor een minder prettig gevoel zorgen…misschien laat je je teveel opslorpen door hun problemen?
Als je voelt dat dit het geval is, is het verstandig om erover te praten, je grenzen aan te geven en als dit nogal gevoelig ligt en je het nog moeilijk vindt hierover te praten, kan je altijd de banden wat losser maken, wat meer afstand houden of als het niet anders kan, loslaten.
Je kan ook mediteren met de Merkaba, en als je hiermee begint, hou het minstens voor een maand vol. Het kan gebeuren dat je in slaap valt, of dat je na het mediteren met de Merkaba behoefte voelt om te rusten…als je in slaap valt tijdens of na de opschoning kan het nog een veel diepere reiniging teweegbrengen.

Belangrijk is alle verantwoordelijkheid bij jezelf te houden en zelf je beschermings- en reinigingsproces te houden. Soms hoor ik ,meer vanuit een gevoel van zich slachtoffer te voelen van de ander, mensen klagen dat hun systeem helemaal ‘ vol ‘ zit door de ander die de energie weghaalt bij hen…het is en blijft altijd onze verantwoordelijkheid heel zorgzaam met onszelf om te gaan, hetgeen ook ten goede zal komen voor diegenen die zich hier nog niet bewust van zijn. Iedereen is aan het leren, aan het zoeken, en soms zijn we zelf wel eens de oorzaak van onze klachten. Eerlijk is eerlijk.

Ik vind het prettig om de steen te dragen, er hangen er ook twee van in huis ( zie afbeelding) ik mediteer ook met de steen en ja, als ik me even niet bewust bescherm ( is niet hetzelfde als ‘ afschermen) dan ben ik evengoed even hieperdepiep.

Veel liefs en veel succes ermee!
Engelenmedium Mieke Moon Box 45 klik hier.
www.miekecoigne.com
 

Datum: 06-11-'17

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten